Boka paintball

Boka en tid.

Här får du reda på hur det går till för att boka och spela paintball hos oss.

Paintball är jättekul för alla åldrar och kön. Gammal som ung och även gammal mot ung, kille mot tjej o.s.v. Vi garanterar att ni kommer att ha kul. Alla från knattefotbollslag till pensionärer kommer för att spela och umgås. En kombination av utflykt och äventyr.

Vi tar emot bokningar alla dagar året runt. Ni ringer till oss för att boka in en spelning. Vi bokar då in 2,5 timmar till er grupp. Är man under 8 personer bokar vi in er på 2 timmar. Det går att spela på kortare tid också. Ni kommer ut till Warbergs Paintball Park på inbokad tid och en värd tar emot på gårdsplanen och visar er in i vår stora klubblokal för in-checkning och ombyte.

Ni börjar med att klä om och utrusta er. Oömma skor får ni ta med er själva, typ gympadojor och resten får ni av oss. Mask, uniform, halsduk, skyddshandskar och bössa. Därefter går vi ut till campen ute vid banorna i skogen. Värdarna går igenom hur spelet går till, regler och utrustning. Därefter delar vi upp er i lag och spelen kan börja.

Varje spel varar ca 5-15 minuter. En spelare som blir träffad, får lämna banan och gå ut till campen precis utanför. Banorna är inhängnade med nät och från campen kan man se på hur de kämpar där inne. Campen är uppbyggd som en mysig lägerplats med regnskydd, bord, bänkar och grillplats.
En efter en kommer spelarna ut efterhand som de blir träffade. Det kan då vara mysigt om ni har tagit med er lite dricka och fika.

När alla blivit utskjutna eller ett lag har vunnit så brukar det vara full stämning ute i campen och man diskuterar vem som gjorde vad. Ni pausar så länge ni vill och sen går ni in igen och startar en ny omgång. Ni spelar så många omgångar ni själva orkar eller vill.

2-3 timmar är gott om tid.

Om ni vill kan ni ta en lite längre paus mellan ett par omgångar, för att grilla, äta baguetter eller annan mat. Våra värdar är med hela tiden och de kan ibland även passa grillen lite åt er medan ni spelar.

Alkoholhaltiga drycker får tas med, men vi avbryter spelet för den som blir allt för dragen.

Vill ni grilla egen mat så får ni ta med kol och tändvätska själva. Grill finns att låna. Vill ni vara bekväma kan vi stå för maten. Se matsidan för priser och alternativ. Se prislistan här.

Grupper på 6-60 personer kan spela paintball samtidigt.
Även större grupper kan tas emot. Ring för mer info.

BOKA & INFO 0705-57 89 39 – OBS GÅR EJ ATT SMSa.

kontakt bild, ring eller maila