Mat

Mat och dryck.

Mat och dryck är jättegott att ta med när ni skall spela paintball hos oss.

Ni behöver inte ta med er någonting egentligen. Bara kom hit och spela. Här finns glass och dricka att köpa om man skulle bli sugen.

Egen mat

Ni kan ta med er egen mat eller fika. Det är mysigt både på gården och i campen vid skogsbanorna. Man hinner ta en mat-paus under de 3 timmarna ni har bokat in eller stanna och äta efteråt. Vi har grillplatser både i skogen och på gården. Ta med er kol och tändvätska om ni vill grilla. Det finns ett par Webergrillar och en uppmurad större grill ni kan låna.

Alkoholhaltiga drycker är det OK att ta med sig och det är också OK att dricka det under pauserna. Kan vara mycket gott med en kall öl mellan spelrundorna, men med en viss reservation. Man får inte vara berusad när man anländer till vår paintball bana. Blir någon överförfriskad så bryter vi spelet för denna person. Ej förhandlingsbart 🙂

Vi ordnar mat

Vi har flera alternativ och ordnar från enkel grillkorv till kompletta kräftskivor. Måste förbokas. Exakt antal måste anges i förväg. Se prislistan här.

Catering

Beställ catering ut till oss. Det är många som väljer detta alternativet också. Vi kan rekommendera ett par bra alternativ. Catering som vi vet våra kunder varit nöjda med.

På gården, utomhus, under tak, har vi långbänkar och bord med plats för över 100 personer. Det finns ljudanläggning så att ni kan spela musik och även mysig belysning om det skulle bli sent. Måste bokas i god tid, så att vi kan snygga upp innan ni kommer.

grillkorv på grill